FACEBOOK
+36 (20) 311 7271
+36 (30) 997 3226
HU EN DE
Megrendelés menete

Megrendelés menete

1.     Bemutató

Egy előre egyeztetett időpontban házhoz megyünk, és bemutatjuk az általunk készített öltözeteket. Ez kötelezettségektől mentes, bárki megnézheti, felpróbálhatja kosztümjeinket, blúzainkat, fűzőinket, öltönyeinket, ingeinket, stb. A bemutatóra anyag- és színminták széles skáláját is magunkkal viszünk.

2.     Méretvétel, anyag, szín és fazonválasztás

Ha megszületett a döntés, hogy mi készítsük el az öltözeteket, újból házhoz megyünk, és az iskolában ismét meg lehet nézni a teljes kínálatunkat. Ha megvan a fazon-, anyag- és színválasztás, mindenkit lemérünk, megbeszéljük az egyéni igényeket. Ekkor történik a szerződéskötés, és az első részletet is ekkor kell fizetni (ez 5.000 – 10.000,- Ft között van).

3.     Első próba

Egy újabb előre egyeztetett időpontban ismét házhoz megyünk. Mindenki felpróbálhatja a félkész állapotban lévő ruháját, és beállítjuk a végső formát. Lehetőség van szűkítésre, kiengedésre, rövidítésre, a zakókon, blézereken a gombok helyének meghatározására.

4.     Második próba, átadás

A kért módosítások elvégzése után a ruhákat kész állapotban bevisszük az iskolába. Mindenki felpróbálja a ruháját, és aki rendben találja, átveszi és el is viheti. Ekkor kell az ár fennmaradó részét kifizetni. Azokat a ruhákat, amiken még van korrigálnivaló, bejelöljük, magunkkal visszük, és pár nap múlva visszavisszük az iskolába.

 

Reméljük, mindenkit meggyőztünk, és hamarosan személyesen is találkozunk!